Get Adobe Flash player
Dutch
  Het is vandaag
SocialTwist Tell-a-Friend
Home Home Nieuws Team DreAmbition Run For KiKa Rotterdam 2011: Team DreAmbition Rende Mee Tegen Kanker

Run For KiKa Rotterdam 2011: Team DreAmbition Rende Mee Tegen Kanker

Gebruikerswaardering: / 1
LaagsteHoogste 
Team DreAmbition

Run for KiKa is een sponsorevent, waarbij iedereen eraan kan bijdragen kinderkanker de wereld uit te helpen. Runners brengen sponsorgeld bijeen om daarmee kinderkanker nóg beter te behandelen en te genezen. Team DreAmbition rende mee in het Rotterdamse Kralingse Bos deze zomer op zondag 26 juni. Gezamenlijke opbrengst van Run for KiKa Rotterdam: bijna 200.000 euro.

Wie meedoet aan dit bijzondere hardloop-event helpt daadwerkelijk mee aan een betere toekomst voor kinderen met kanker. Nog niet zo lang geleden zag de toekomst er somber uit voor de meeste kinderen met kanker. Maar dankzij heel veel onderzoek en steeds betere zorg zijn er steeds betere behandelingen mogelijk voor kankerpatiëntjes. Op dit moment geneest driekwart van alle kankerpatiëntjes. En er is nog heel veel mogelijk!

KiKa heeft een keiharde doelstelling: in 2025 geneest 95 procent van alle kinderen met kanker. Het uiteindelijke doel van KiKa is nóg ambitieuzer: kinderkanker moet helemaal de wereld uit!

Lees voor meer informatie op de website:

Run for KiKa

 

My mother said I must always be intolerant of ignorance but understanding of illiteracy. That some people, unable to go to school, were more educated and more intelligent than college professors.

Mijn moeder zei dat ik altijd intolerant moest zijn naar onwetendheid, maar begrijpend naar analfabetisme. Dat sommige mensen, niet in staat om naar school te gaan, meer onderwezen en intelligent waren dan professoren.

Maya Angelou