Get Adobe Flash player
Dutch
  Het is vandaag
SocialTwist Tell-a-Friend
Home Dreams & Ambition Carrière

Carrière

Gebruikerswaardering: / 70
LaagsteHoogste 
Sollicitatie

 

Welkom! Je bent waarschijnlijk nieuwsgierig of benieuwd of je hier wat informatie kunt vinden dat je op weg zal helpen naar je carrière. Op deze afdeling zal steeds meer informatie verzameld worden over het succesvol solliciteren en het behalen van je doelen. Aan de rechterkant van deze pagina zie je een menubalk waar je een overzicht ziet van alle informatie.

 

Jouw carrière heeft een lijn dat je volgt. Zorg ervoor dat je je eindbestemming onder ogen ziet. Als je nog niet weet wat voor beroep je exact zou willen beoefenen, wees dan werkzaam binnen jouw vakgebied met de talenten of vaardigheden die je nu bezit en ontdek de verschillende kanten hiervan. Je kunt ook altijd een beroepskeuzetest doen van het UWV bij jou in de buurt.

 

Zie jouw carrière als een lijn die niet recht gaat maar als in golven. Echter wanneer je je doel onder ogen ziet, daar naartoe gaat waar jij wilt gaan en er naar toe werkt, dan zal je steeds meer richting de gewenste functie gaan.

 

Lees op de onderstaande links meer over de stappen die je kan ondernemen bij het solliciteren (inclusief informatie over het schrijven van brieven) en de upcoming events qua beursen en netwerkgelegenheden:

 

 

Happiness is the highest level of success.

Geluk is het hoogste niveau van succes.

Quote